stock-photo-23677905-silhouette-of-happy-disabled-boy-in-a-wheelchair

Assistansbolaget för Dig som älskar idrott

Vi tror att gemenskap och aktivitet är viktiga byggstenar för att kunna ge den absolut bästa omsorgen. Precis som i vår övriga verksamhet vet vi att det finns många kvalitéer hos idrottare och inom idrotten som är eftertraktade i arbetslivet. Vi ser därför stora fördelar i att även vår assistans har koppling till idrotten. För oss är det viktigt att våra assistansberättigade skall ha ett stort inflytande kring hur vi skall utföra våra tjänster och att aktiviteter och upplevelser ligger nära till hands.

Vi hjälper våra assistensberättigade prova på olika idrotter och ser till att koppla ihop er med med olika föreningar baserat på era intressen. Vi hjälper även till med biljetter till idrottsevenemang o

Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och klubbar kan vi möte vårea kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang då vi även hjälper till med biljetter. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna detta.

Bakgrund

PerformIQ är bemanning och rekryteringsbolag som har en nära koppling till idrotten. Det kan vara att våra anställda utövarnågon sport eller har ett idrotts intresse i allmänhet och våra assistenter är eller har varit utövare av någon idrott. Det kan vara på motions- eller elitnivå, det viktiga är att de har rätt egenskaper och kvalifikationer för att kunna ge dig som assistansberättigad det bästa stödet i din vardag.

Assistenterna är en viktig del i varje assistansberättigads liv och i de fall det inte är en anhörig eller vän så använder vi oss av PerformIQs noggranna rekryteringsprocess för att försäkra oss om att det blir rätt person på rätt plats.

På PerformIQ Care vill vi tillföra något mer till din personliga assistans. Vi vill bygga en verksamhet som styrs av kvalité, engagemang & trygghet. Vi strävar efter bästa assistansen för dig, så att du får en god livskvalitet. Förutom att ni får bästa möjliga service & omsorg hos oss får ni också en roligare & aktivare fritid och även ökade möjligheter till en civil karriär De som skiljer oss från andra assistansbolag är att vi vill jobba med dem som älskar idrotten. Vi anser att idrott och motion är en väg till god hälsa, gemenskap, utveckling & glädje. Vi hjälper er att prova på olika idrotter, Vi hjälper till med biljetter till idrottsevenemang och vi hjälper även till med att koppla ihop er med olika idrottsföreningar. Vårt mål är att hjälpa alla våra brukare ut i föreningslivet, antingen som aktiv eller som supporter. Genom vårt nätverk inom idrotten och samarbeten med föreningar och klubbar kan vi möta våra kunders önskan om att tex få gå på fotbollsmatch och heja fram favoritlaget och sedan få hälsa på sin favoritstjärna. Våra största ägare är Thomas Fogdö tillsammans med PerformIQ AB som är ett bemannings & rekryteringsföretag. Genom deras jobbcoacher vill vi aktivt jobba för att de som vill & kan skall få samma möjlighet som alla andra att komma ut i meningsfulla arbeten. Alla våra brukare erbjuds ett specialanpassat jobbcoach- program. Vi startar med ett personlighetstest som visar vilka individens styrkor är. Brukaren får hjälp med allt from CV till anställnings-intervjuträning.

Vi jobbar

nspirerande människor som är våra kunders förebilder & mentorer med samma handikapp.  

Kontakta oss idag om du vill vara en del av vårt lag!